Lliurament d'equip i eines als recicladors del municipi de Mexicans (El Salvador)

El projecte RESSOC d'Emprenedoria Social i Eco-Gestió de Residus Urbans de El Salvador, en col·laboració amb l'alcaldia del municipi de Mejicanos, va fer lliurament d'eines, material publicitari i les claus de les eco-estacions als recicladors de l'Asociación Cooperativa de Aprovisionamiento y Comercialización de Ahorro y Crédito de Recicladores de Mejicanos CORESME de RL, com a part de la intervenció del programa RESSOC de El Salvador.

El lliurament d'eines va consistir en pales, piquetes, escombres, matxets, barrils, carretons, uniformes (pantalons, camises i botes), equips de protecció com mascaretes, guants, gorres i armilles de seguretat. Així mateix, se'ls brinda assessoria tècnica i tallers de formació en temes de superació personal i lideratge.

Durant la celebració de l'acte van prendre la paraula la senyora Juana Lemus de Paca, alcaldessa municipal de Mejicanos i el representant de CORESME de RL, senyor Josuè Aguirre Soriano. El lliurament d'eines i equip a socis i sòcies membres de CORESME de RL i l'acte de signatures d'actesva ser dirigida per Llic. Santiago Palacios de OPAMSS.

13 de febrer de 2013


Entrega de equipo y herramientas a los recicladores del municipio de Mejicanos (El Salvador)

El proyecto RESSOC de Emprenduria Social y Eco-Gestión de Residuos Urbanos de El Salvador, en colaboración con la alcaldia del municipo de Mejicanos hizo entrega de herramientas, material publicitario y las llaves de las eco-estaciones a los recicladores de la Asociación Cooperativa de Aprovisionamiento y Comercialización de Ahorro y Crédito de Recicladores de Mejicanos CORESME de RL, como parte de la intervención del programa RESSOC El Salvador.

La entrega de herramientas consistió en palas, piquetas, escobas, machetes, barriles, carretillas, uniformes (pantalones, camisas y botas), equipos de protección como mascarillas, guantes, gorros y chalecos de seguridad. Asimismo, se les brinda asesoria técnica y talleres de formación en temas de superación personal y liderazgo.

Duarante la celebración del acto tomaron la palabra la señora Doña Juana Lemus de Paca alcaldesa municipal de Mejicanos y el representante de CORESME de RL, señor Josué Aguirre Solano. La entrega de herramientas y equipos a socios y socias fue dirigida por Lic. Santiago Palacios de OPAMSS.

13 de febrero de 2013